Снимка ИнстаграмБългарският филм Women do cry, в който участва Мария Бакалова,

...
Снимка ИнстаграмБългарският филм Women do cry, в който участва Мария Бакалова,
Коментари Харесай

Women do cry с Мария Бакалова отива на фестивала в Кан

Снимка Инстаграм

Българският филм Women do cry, в който взе участие Мария Бакалова, единствената българка номинирана за " Оскар ", е селектиран за влиятелния кинофестивал в Кан. Новината заяви младата актриса в инстаграм профила си точно на рождения си ден. " Успех, ЖЕНИ! Нямам самообладание да ви видя в Кан идващия месец ", написа Бакалова.

Лентата е дело на Весела Казакова и Мина Милева. Сюжетът й се върти към три сестри - Йоана, Вероника и Ана. Бакалова ще бъде внучка на Йосиф Сърчаджиев и ще си партнира с Ралица Стоянова, която е добра нейна другарка.

" 24-ата ми година беше в действителност забавна, неповторима, просветителна и красива, с доста запаметяващи се моменти - един ден да вземем за пример се озовах в Белия дом... ", написа актрисата в инстаграм и по този начин посрещна 25-ия си рожден ден.

Днес по кината в страната потегля и различен филм с присъединяване на Бакалова - " Като за последно ". В него си партнира с Васил Банов, Филип Аврамов, Малин Кръстев и други

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР